Jacob Ekelund

Mitt namn är Jacob och jag är en grafisk formgivare och jag älskar grafisk design. Jag specialiserar mig främst på logotyper och hemsidor men jag designar även trycksaker och annan sorts grafik. Ibland hjälper jag människor att ta foton från ovan med min drönare.

Just nu är jag sugen på nya samarbeten! Skriv till mig så skapar vi något.

_

”Vi på Breakout Sweden har haft äran att arbeta med en sådan begåvad grafisk formgivare som Jacob och vi är mycket nöjda med resultatet av samarbetet mellan oss. Ser fram emot ytterligare samarbete på fler projekt i framtiden!”

Shahar Mor

Breakout Sweden

”Sjukt snabb och enkla lösningar för en proffsig och stilren hemsida!

Marcus Gustafsson

Zyrken

”Har anlitat Jacob Alexander till en hel del olika projekt och är en återkommande leverantör på grund av sin härliga service och proffsiga resultat. Jag kommer fortsätta anlita företaget som med sin leverans sätter pricken över i:et i mina projekt.

Daniel Glantz-Persson

Knut-Astrid Event

Snabb, noggrann, kreativ, serviceminded, tillgänglig, kompetent och proffsig! Jacob Alexander lämnar INGET åt slumpen utan jobbar stenhårt med att fullända varje beställning efter klientens behov/önskemål!

Fit By Nico AB Har beställt ett antal jobb av JA Design och varje resultat har varit helt flawless – detaljerna är genomarbetade till perfektion och den färdiga produkten högt över förväntningarna i alla fall! FBN AB kommer garanterat anlita JA igen – det rekommenderar vi DIG också att göra!

Nico Prohorenko

Fit by Nico AB

”Talangfull grafiker i början av karriären. Jobbade med en existerande profil som han bemästrade snabbt där han vidareutvecklade bildspråket.

Filip Filipek

Malmö Pride

”Vi på Berzerk har haft en otrolig tur att snappa upp en av Helsingborgs skickligaste grafiska designer. Jacob Alexander har mött alla våra högt satta kriterier och levererat med obestridlig skicklighet och punktlighet.

Genom att både göra grafiska illustrationer och skapa vår logga till perfektion, kommit med innovativa idéer så är Jacob Alexander en person vi verkligen rekommenderar för framgång för ert företag.

André Mollestam

Grundare Berzerk Hinderbana