Dags att förbereda trädgården för våren

Snart är vintern över och då får vi äntligen pyssla om våra trädgårdar igen och köpa nya möbler för att göra det riktigt mysigt och inbjudande. Vi tycker om att shoppa i nätbutiken Gardenstore som erbjuder ett fantastiskt utbud av redskap, maskiner, grillar, utemöbler, växthus, växter och alla nödvändiga tillbehör. I avdelningen för odling och skötsel finns det krukor och blomlådor, slitstarka kläder för jordnära jobb och allt man behöver för att automatisera trädgårdsskötseln. Besök Gardenstore.se här.

Eftersom vi är estetiskt lagda är det blommor, växter och utemöbler som lockar allra mest. Bland utemöblerna hittar vi ett spännande utbud av möbelgrupper, trädgårdsbord, stolar, soffor, hyllor, förvaringsmöbler, hängmattor, utemöbler för barn, mattor och så mycket mer! Alla utomhusmöbler tillverkas med tyger och material som är väldigt slitstarka och hållbara oavsett väder och vind.

Om ni har lite extra tid till övers och plats på trädgården kanske det vore spännande med en friggebod? De kanske dessutom användas som hemmakontor om man behöver lite extra plats och lugn och ro. Friggebodar kommer i kompletta paket med färdiga oisolerade väggsektioner, reglar, fönster, dörr och alla spikar och skruvar som behövs. Det är som att köpa en möbel på IKEA. Allt finns i paketet, inklusive enkla instruktioner för hur man sätter ihop sin friggebod steg efter steg.

Du kan också navigera Gardenstore enligt de alla varumärken i alfabetisk ordning. Deras utbud är väldigt stort med hundratals populära varumärken. En av våra favoriter är Hillerstorp som tillverkar vackra möbler i trä och loungegrupper som får trädgården att se ut som en dröm.