Elegant från topp till tå

Varje dag känner man inte för att vara snygg och fixad från topp till tå, och vissa dagar är det exakt det man vill. Det är okej att klä sig i både mjukisbyxor och hoodie eller skjorta och kavaj. Det ena ute sluter inte det andra. Men nu ska vi fokusera mer på den eleganta stilen och hur du kan få till den utan att det blir för mycket.

Enkelhet

När du ska klä dig elegant så är det bra att tänka enkelt. Uttrycket less is more fungerar bra i detta fall eftersom en stilig skjorta från exempelvis Eton är något som kan vara bra att fokusera på. När du ska klä dig elegant behöver du inte ha massa detaljer, utan det räcker ofta med en snygg blus eller skjorta och ett par finare byxor.

Din stil

Om den klassiska eleganta stilen inte är för dig ska du inte klä dig i de kläderna. Du är elegant när du känner dig snygg och det kan du göra vad du än har för stil. Det går att vara elegant även om du tycker om färg, mönster och kläder som oftast inte klassas som eleganta. Du är som mest elegant när du kör din egen grej och äger det du har på dig.

Så vill du ha massa smycken och andra detaljer är det bara att köra på. Den klassiska eleganta stilen går att variera och om du vill är det klart att du får göra det. You do you!