Inred för sinnesro

Soulful företag

När man har ett hemmakontor, eller om man spenderar mycket tid borta på kontoret, så kommer man definitivt på sikt att märka att man i större utsträckning än man kan tro påverkas av sin omgivning. Många har på egen hand lagt märke till att deras produktivitet faktiskt är nära sammanlänkad med hur det ser ut runt omkring dem. Detta har resulterat i påståendet att vi såväl projicerar oss själva på vår omgivning, som att vi speglar det som vår omgivning förmedlar.

Summan av allt är att det är viktigt att inreda på ett sådant sätt att vi klarar av att prestera i den miljö vi kommer att befinna oss i.

Men hur inreder man egentligen för den sorts sinnesro som leder till produktivitet? Det vore skönt om det fanns ett svar som gällde alla och täckte precis alla personer i hela världen. Tyvärr är det inte så lätt. Tvärtom måste man se till att känna efter och komma fram till vad det är man själv tycker skapar rätt förutsättningar för sinnesro. Detta kräver ett visst mått av självkännedom, och i många fall lönar det sig om man spenderar lite tid på att fundera på vad det egentligen är som man förknippar med produktivitet. I vilket sinnesläge är du som mest produktiv och samtidigt avslappnad? När du har identifierat detta så är det dags att välja inredning som matchar. Vi är övertygade om att det på sikt kommer leda till en enorm förbättring för dig.